Popravak i optimizacija stranica

Ako već imate postavljene stranice, možda vam treba samo dorada, popravak, optimizacija ili redizajn.

Sa godinama se tehnologije korištene za programiranje na web-u mijenjaju i određene postaju zastarjele. Nešto napisano prije 5 ili 10 godina može iz više razloga postati nesigurno ili nepodržano od novih browsera.

Jedna česta situacija je kada se neka animacija ili funkcionalnost oslanja na Flash tehnologiju u pozadini. Flash je u zadnjih nekoliko godina postao nepoželjan na internetu zbog nekih usađenih ranjivosti pred napadima. Radi toga su ga internet browseri (preglednici) počeli blokirati što automatski naruši ili uništi prikaz stranice, ovisno o mjeri u kojoj je korišten.
U takvim slučajevima treba provjeriti stanje u pozadini, što je moguće više koda prebaciti (prepisati) u nove protokole, a ostatak napraviti iznova.
Kako toliko stare stranice većinom nemaju napravljenu mobilnu verziju, često u takvim slučajevima predlažemo kompletan redizajn kako bi vaše prisutstvo na internetu ipak bilo reprezentativno i profesionalno. A usto, nekada je laše i brže napraviti proizvod iz početka, nego raditi promjene na zastarjelom sustavu.

Bez obzira na razlog, slobodno nam se javite. Neobavezno ćemo provjeriti vaše stranice i predložiti ono što mislimo da je najbolje za vašu situaciju.