Skip to main content

Oživite vaš brand putem vrhunskih internet stranica

Nudimo

Moderan dizajn

Vaša stranica ima dvije svrhe: Mora promicati povjerenje korisnika i kvalitetno predstavljati vaše poslovanje. Time će uspješno stvarati kontakte i posao za vas.

Stranice Prilagođene Mobitelima

Kako je većina prometa koji ćete imati upravo sa mobilnih uređaja, u Lumosu se brinemo da vaše nove stranice rade na svim platformama - mobitelu, tabletu i računalu.

Brzu Isporuku

Biti prvi je bitno i mi ćemo osigurati da ste na vrijeme spremni. Za manje stranice možete imati prvu verziju već unutar 5-10 radnih dana!

Bez Sakrivenih Troškova

Dajemo fiksnu ponudu za izradu stranica sa određenim opsegom posla i iznosom dogovorenim u startu. Ne morate brinuti o netransparentnim troškovima.

Prilagodbu Vašim Potrebama

Svaka firma ima svoje potrebe i prioritete kojima se prilagođavamo - bez obzira na opseg projekta.

WordPress Iskustvo

Na svoju stranicu se možete osloniti sa pouzdanjem jer ćemo ju izgraditi na najkorištenijoj i najbolje podržanoj platformi na planetu - WordPress-u.

Pouzdane i Sigurne Stranice

Online napadi nisu iznimka, već pravilo. Radi toga Lumos koristi napredne sigurnosne sustave pri izradi, a vi možete mirno spavati.

Brzu Podršku

Ako se odlučite na izradu weba sa Lumosom, možete ugovoriti i našu proširenu podršku. Tada kontinuirano radimo na održavanju vaših stranica, očuvanju sigurnosti i redovitim sigurnosnim kopijama.

Podignite poslovanje

na idući nivo!

Nudimo kvalitetu i efikasnost za vaše poslovanje.
Ali napraviti dobru reprezentaciju vas na internetu je samo dio posla. Ostatak je da stranice rade za vas - da imate povrat uloženog i visoku vrijednost u budućnosti.