MARKETING

Ostvarite više prodaja uz digitalno oglašavanje. Pojavljujte se u desecima tisuća prikaza na najposjećenijim forumima i portalima. Dobra online marketinška kampanja povećava svijest o vašem brendu i daje vjetar u leđa vašem poduzeću i poslovanju.

ONLINE

MARKETING

Sa digitalnim marketingom, vaša reklama se pojavljuje samo kada ciljani korisnici traže vaše proizvode ili usluge ili pokažu interes za istima. Suprotno tome, kod svih klasičnih načina oglašavanja - letci, panoi, tv reklame, radio reklame, novine, časopisi - uopće nemate kontrolu nad vašom publikom. Jednostavno se nadate da će dovoljno ljudi koje zanima ono što vi prodajete - sasvim slučajno vidjeti vašu reklamu. Zamislite koliko je to "bačenog" truda, rada, promotivnog materijala i, u konačnici, novaca na ljude koje to uopće ne zanima! Ne bacajte novac na obično oglašavanje, pametno i efikasno ga iskoristite sa digitalnim kampanjama!

FACEBOOK

Facebook oglašavanje bitan je dio svakog marketinškog plana. Vitalno je zbog ogromnog dosega, ali još važnije, zbog mogućnosti preciznog ciljanja kome će se oglasi prikazivati.

GOOGLE ADS

Oglasi su usmjereni točno prema publici koja taj proizvod traži i prema ključnim riječima koje unose u tražilicu - rezultat su maksimalno iskorišteni dostupni resursi.

INSTAGRAM

Oglašavanje vašeg brenda u ležernijem tonu sa jakim naglaskom na vizualnim materijalima - slika i video. Vrlo atraktivno sa oko milijun aktivnih korisnika samo u Hrvatskoj!